Hosted Exchange voor Resellers

Voor wie is deze Hosted Exchange dienst bedoeld?

Wij leveren deze dienst aan IT bedrijven, ISP's en andere internet gerelateerde bedrijven, die hun diensten pakket willen uitbreiden met Hosted Exchange 2013. Hosted Exchange voor Resellers is geheel white-label, wat inhoud dat het geheel onder een white-label domeinnaam is opgebouwd.

Buiten dat het een wenselijke aanvulling is op je diensten pakket, zijn er nog veel meer voordelen. Denk hierbij aan het MKB die vaak te weinig medewerkers heeft om zelf een Exchange omgeving te plaatsen, installeren en onderhouden. Nu kan het MKB ook van deze dienst gebruik maken en het betaalbaar houden. Jij kunt, als IT bedrijf, verdienen aan Hosted Exchange en op locatie bij de klant alsnog de computers en software leveren en deze blijven beheren. Zo vergroot je jouw markt.

Exchange__transparent-1024x408

Voor ISP's geldt ook het bovenstaande voorbeeld. Daarbij komt dat een ISP een klant nog beter aan zich kan binden met de komst van deze dienst.

Wat zijn de voordelen van Hosted Exchange?

Hosted Exchange 2013 is een revolutie op het gebied van e-mail-, agenda- en contactenbeheer voor organisaties. Daaraan hebben wij een professionele spam- en virus scanning toegevoegd.

Hieronder enkele voordelen van Hosted Exchange opgesomd:
» Outlook Web App (OWA), webmail met de functionaliteiten en uiterlijk van Outlook 2013
» Hosted Exchange 2013 koppelen d.m.v. RPC over HTTPS (Outlook Anywhere) aan PC met Outlook, Outlook voor MAC of Apple Mail
» Back-up van e-mail, agenda, contacten, taken, notities en regels naar twee datacentra
» Mogelijkheid om e-mail, agenda en contacten te delen met andere gebruikers
» Active Sync (pushmail) via telefoon, PDA of iPhone
» Schaalbaar op alle fronten (e-mail boxen, agenda’s, schijfruimte, etc)
» Geen hardware- en software investering noodzakelijk
» Geen service en onderhoudskosten
» Volledige controle over de e-mailboxen en gebruikers
» 99,9% beschikbaarheid door het gebruik High Availability Clustering

 

hostedexchange

Ondersteuning en begeleiding

Graag helpen wij bij het opstarten van Hosted Exchange 2013 voor Resellers, uiteraard is er uitgebreide opstart en reseller documentatie beschikbaar.
Wij hebben tevens een white-label helpdesk beschikbaar. Deze helpdesk is opgebouwd in Jip en Janneke taal, zodat ook de minder technische gebruikers hier gemakkelijk mee uit de voeten kunnen.

Hosted Exchange API

Met de Hosted Exchange API koppel je snel en eenvoudig je eigen systeem aan dat van ons. De website of server kan zo met behulp van jouw eigen scripts direct een verzoek versturen naar het Hosted Exchange systeem. Onze API komt tevens met een module voor WHMcs.

ZZP

€ 7,95 per maand
Voor jouw bedrijf 1 email account met Hosted Exchange overal beschikbaar in de cloud. (Hosted Exchange per stuk)

MKB

€ 6,95 per maand
Je hebt een groter team en alle medewerkers gebruiken samen Hosted Exchange.(Hosted Exchange kleine aantallen)

IT

€ 4,95 per maand
Het hele team werkt samen met Hosted Exchange en deelt alle mail en informatie.(Hosted Exchange grote aantallen)

RESELLER

€ 3,95 per maand
Je helpt al je klanten met een Hosted Exchange oplossing en verkoopt onder je eigen label. (Hosted Exchange in bulk)
Hosted Exchange Opties

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2013. Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s en contactpersonen, notities en taken bij te houden. Je kunt dit eventueel delen met anderen. Alle gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange 2013 omgeving. Op deze manier kan je altijd en overal over je gegevens beschikken.

Wat zijn de mogelijkheden van Hosted Exchange 2013?

Hosted Exchange 2013 biedt een groot aantal mogelijkheden. Zo krijg je de beschikking over een ingebouwde virus-, malware- en spamfilter, een dagelijkse back-up en retentie van 30 dagen voor verwijderde items. Ook is het mogelijk om met meerdere maildomeinen en organisaties binnen een pakket te werken. Bovendien heb je mobiele toegang, waarmee je gemakkelijk e-mail, contactpersonen, agenda en taken kunt raadplegen.

Altijd en overal beschikbaar

Als je beschikt over een internetverbinding dan kan je met een paar klikken bij al de Hosted Exchange gegevens. Dit kan onder andere via de nieuwste versies van Outlook voor PC en Mac, via de Outlook Web App en via Active Sync (smartphone en tablet). Je hebt bijna alle functionaliteiten van een eigen Exchange server, echter niet met alle nadelen (beheer, aanschaf hardware/software, onderhoud, dubbele opstelling, etc).

Eenvoudig te koppelen aan smartphone of tablet

Het is mogelijk met alle smartphones en tablets (welke Active Sync ondersteunen) Hosted Exchange 2013 van WebTeam te gebruiken. Je kunt zelfs meerdere Hosted Exchange accounts koppelen aan mobiele apparaten. Met de Hosted Exchange 2013 Outlook Web App kan je nu ook werken op je  smartphone of tablet met een zeer innovatieve interface. Hierin zijn ook meerdere Hosted Exchange accounts tegelijkertijd te gebruiken.
iMac exchange, agenda's, contacten en taken.

Deel email, agenda's, contacten en taken

Met Hosted Exchange 2013 deel je eenvoudig: e-mails, taken, contactpersonen en agenda's. Zo kan de front-office medewerker makkelijk in de agenda kijken van alle vertegenwoordigers om te zien of deze beschikbaar zijn of om bijvoorbeeld een afspraak in te plannen. De contacten kunnen binnen een bedrijf makkelijk worden gedeeld en bijgehouden.

Breng je IT kosten omlaag

Met de Hosted Exchange oplossing van WebTeam is het mogelijk de IT-kosten van jouw bedrijf omlaag te brengen, omdat je geen servers, beheer van servers, dure software en SLA's meer nodig heeft. Wij nemen al deze zorgen uit handen. Je hebt volledig beheer over je eigen Hosted Exchange omgeving, door middel van een uitgebreid controlepanel.