Hosted Sharepoint voor Resellers

Voor wie is deze Hosted SharePoint dienst bedoeld?

Wij leveren deze dienst aan IT bedrijven, ISP’s en andere internet gerelateerde bedrijven, die hun diensten pakket willen uitbreiden met Hosted SharePoint. Hosted SharePoint voor Resellers is geheel white-label, wat inhoud dat het geheel onder een white-label domeinnaam is opgebouwd.

Met de SharePoint Services van WebTeam creëer je een eigen intranet, een portal oplossing. Ieder digitaal document kan worden opgeslagen in SharePoint, andere functionaliteiten voor het uitwisselen van informatie zijn o.a: fora, enquêtes, taken en agenda's. Hosted SharePoint biedt alle voordelen van een eigen SharePoint platform, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het beheer en onderhoud.

sharepoint-logo

Wat zijn de voordelen van Hosted SharePoint?

Met Hosted SharePoint kan je heel eenvoudig voor elk team een website opzetten die fungeert als centrale opslagplaats voor alle teamgegevens, zoals documenten, groepsagenda's en takenlijsten. Bovendien kunnen de leden via deze eigen website gemakkelijk met elkaar communiceren en kennis delen. Bijvoorbeeld via aankondigingen en discussieboards.

Iedere groep kan de eigen website inrichten in de voor hem meest optimale vorm. Er zijn meer dan veertig onderdelen beschikbaar waarvan je gebruik kunt maken. Naast de eerder genoemde zijn dit bijvoorbeeld kalenders, customer relationship management, vakantiebeheer, fotoalbums, links, formulieren, blogs en enquêtes. Je hebt de mogelijk tot wel 20 SharePoint Subsites aan te maken (volledige SharePoint Sites), denk hierbij aan sharepoint.mijndomeinnaam.nl/documenten of sharepoint.mijndomeinnaam.nl/projectteam.

sharepoint-services

Integratie met Microsoft Office producten

De SharePoint websites hebben een gebruiksvriendelijke interface. SharePoint integreert naadloos met producten van Microsoft Office, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Hierdoor kan je veel van de bekende taakbalken en menu’s gebruiken en documenten rechtstreeks vanuit SharePoint bewerken en opslaan.

Hosted SharePoint 2013 vergemakkelijkt de samenwerking tussen mensen binnen je bedrijf of organisatie."

Mogelijkheden Hosted SharePoint 2013

Hosted SharePoint 2013 vergemakkelijkt de samenwerking tussen mensen. Met Hosted SharePoint 2013 kunnen je werknemers websites opzetten waar ze informatie delen met anderen, documenten van begin tot eind beheren en rapporten publiceren waarmee iedereen betere beslissingen kan nemen.

SharePoint Sites

Hosted ​SharePoint 2013 sites bevat een enkele infrastructuur voor alle zakelijke websites. Deel documenten met je collega's, beheer projecten samen met partners en publiceer informatie voor klanten.

SharePoint Composites

Hosted SharePoint 2013 Composites biedt hulpmiddelen en onderdelen waarmee je doe-het-zelf oplossingen voor zakelijk gebruik kunt maken. Maak zonder code eigen oplossingen die snel inspelen op je zakelijke behoeften.​

SharePoint Insights

​Hosted SharePoint 2013 Insights geeft iedereen toegang tot de gegevens in databases, rapporten en bedrijfstoepassingen. Help je werknemers de juiste informatie te vinden zodat ze betere beslissingen kunnen nemen.

SharePoint Communities

Hosted SharePoint 2013 Communities bevat uitstekende samenwerkingsfuncties en een enkel platform voor het beheren hiervan. Help je  werknemers hun ideeën te delen en samen te werken op de manier die zij wensen.

SharePoint Content

Hosted SharePoint 2013 Content maakt inhoudsbeheer heel eenvoudig. Je stelt op de achtergrond compliance vereisten op met functies zoals documenttypen, bewaarbeleid en automatische inhoudsortering en je werknemers kunnen op intuïtieve wijze werken in Microsoft Office.

SharePoint Search

​Hosted SharePoint 2013 Search maakt een einde aan de warboel van gegevens. Een unieke combinatie van relevantie, verfijning en sociale wegwijzers helpt je  medewerkers de juiste gegevens en contactpersonen voor een bepaalde taak te vinden.

 

Kosten Hosted SharePoint Foundation 2010

Je betaalt € 10,00 per maand per SharePoint Website (20 subsites en 1 gb opslag zijn inbegrepen). Daarnaast betaal je voor de opslag die je in gebruik hebt. De staffel prijzen voor opslag vindt je hier.

Ondersteuning en begeleiding

Anders dan voor onze Hosted Exchange dienst, geven wij inhoudelijk geen ondersteuning op SharePoint niveau. Wel bieden wij ondersteuning voor het aanmaken/verwijderen van websites en toevoegen/verwijderen van gebruikers.

ZZP

€ 7,95 per maand
Voor jouw bedrijf 1 email account met Hosted Exchange overal beschikbaar in de cloud. (Hosted Exchange per stuk)

MKB

€ 6,95 per maand
Je hebt een groter team en alle medewerkers gebruiken samen Hosted Exchange.(Hosted Exchange kleine aantallen)

IT

€ 4,95 per maand
Het hele team werkt samen met Hosted Exchange en deelt alle mail en informatie.(Hosted Exchange grote aantallen)

RESELLER

€ 3,95 per maand
Je helpt al je klanten met een Hosted Exchange oplossing en verkoopt onder je eigen label. (Hosted Exchange in bulk)