Hosted Exchange 2013 met opslag in NL

Direct e-mailberichten ontvangen op je mobiel, tablet of computer zonder te wachten? Zaken zoals push notificaties, agenda, contacten en opslag zijn standaard bij Hosted Exchange inbegrepen. E-mail is te gebruiken onder je eigen domeinnaam en werkt met SSL-encryptie en ActiveSync. De opslag van je e-mail is bij ons enkel in Nederland, veiligheid is bij ons erg belangrijk!

Eenvoudig Hosted Exchange 2013 met controlepaneel!

Het is eenvoudig om zelf aanpassingen uit te voeren door het controlepaneel dat je er van ons bij krijgt. Twijfel je nog? Proberen kan vrijblijvend, neem contact met ons op.

Uitleg : hoe zit het Hosted Exchange Platform in elkaar?

Het Hosted Exchange Platform is opgebouwd uit een virtueel gedeelte (Hyper-V) en een fysiek gedeelte. Daarnaast maken wij gebruiken van Exchange DAG (Database Availability Group). DAG is een High Availability fail-over variant van Microsoft Exchange zelf. Ons Hosted Exchange Platform is in zijn geheel datacentrum redundant uitgevoerd en actief over deze 2 datacentra verdeeld. In het derde datacentrum hebben we een email failover MX. Het is daarom mogelijk om een uptime van 99,95% te garanderen. Je data en ons gehele platform is gelokaliseerd in meerdere Nederlandse datacentra.

Hosted-Exchange-Platform

Veiligheid van de Hosted Exchange data

Onze systemen zijn zo opgebouwd dat wij altijd 2 kopieën van de data hebben, namelijk een actieve, een passieve en een incremental back-up van 3 tot 5 dagen. De actieve en passieve kopie staan altijd verspreidt over de 2 actieve datacentra, bij een calamiteit in één van de datacentra, wordt de passieve kopie in het andere datacentrum actief. In het ergste geval beschikken wij ook nog over een echte back-up. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van de data altijd waarborgen.

Redundant Netwerk en Private Fiber Ring

Ons intern, extern en storage netwerk zijn uitgevoerd in een ring. De 2 delen van de ring lopen elk door een ander deel van Amsterdam om zo onderbreking te kunnen doorstaan. Onze externe internet verbindingen worden via 2 alternatieve datacentra aangeleverd naar ons primaire en secundaire datacentrum. Hiermee kunnen wij een zeer hoge beschikbaarheid van ons netwerk garanderen en netwerk falen nagenoeg uitsluiten.

VMware_HA_Enterprise_cloud

Door ons netwerk, redundant en high-end uit te voeren, kunnen onze peerings de benodigde connectiviteit en snelheid overal ter wereld garanderen. Onze internet verbindingen ontstaan in het Nikef en Telecity 5 datacentrum en worden middels private fibers verbonden met ons primaire en secondaire datacentrum (zie de groene lijn in de onderstaande afbeelding). De internet verbindingen worden via oostelijk en westelijk Amsterdam naar onze datacentra geleverd. Daarnaast kan het internet verkeer ook lopen via ons private fiber ring (zie de zwarte lijn in de onderstaande afbeelding). De verbinding naar onze fallback datacentrum verloopt middels een SSL VPN verbinding.

 

Binnen 24 uur online, bestel nu!

Comments are closed.